Wednesday, 26 October 2016

Quant quiz for IBPS PO Mains 2016

Dear Readers,


From this day we are starting the 25 days Study Plan for IBPS PO Mains 2016. This study plan is to efficiently utilise time and hard work to channelise it towards smart work. From now quizzes on Bankersadda will be according to the given study plan and this will help you prepare important topics in limited time. 
Today is DAY 1 of the study plan and in Quantitative Aptitude today’s chapter is Simplification.

Directions (1-15): What approximate value should replace the question mark (?) in the following equations:  

(a) 2
(b) 1
(c) 4
(d) 1/4
(e) None of these 

(a) 37.407
(b) 34.307
(c) 37.470
(d) 34.707
(e) 37.737

(a) -175500
(b) 165500
(c) 0
(d) -174500
(e) -140055 

(a) 2
(b) 1.08
(c) 0.076 
(d) 0.987
(e) 1

(a) 15
(b) 16
(c) 25
(d) 3/5
(e) 2 1/3

(a) 4.18
(b) 4.41
(c) 425
(d) 433
(e) None 

(a)  1400
(b) 1750
(c) 1350
(d) 1200
(e) 1650 

(a) 16
(b) 10
(c) 18
(d) 20
(e) 15 

(a) 5800
(b) 6300
(c) 6200
(d) 6500
(e) 6000
 
(a) 121
(b) 117
(c) 125
(d) 114
(e) 130

(a) 11,000
(b) 11,500
(c) 10,000
(d) 10,800
(e) 12,000

(a) 5500
(b) 6300
(c) 49000
(d) 4700
(e) 68000 

(a) 45
(b) 53
(c) 65
(d) 60
(e) 40

(a) 160
(b) 150
(c) 145
(d) 170
(e) 130

(a) 220
(b) 245
(c) 235
(d) 250
(e) 230 







No comments:

Post a Comment