20-20 GA Capsule Quiz 3 (Appointments)


Dear BA’ians, 


We hope all of you must be prepared by now for the most awaiting “Quiz” based on GA Capsule. As notified, topic of Quiz is based on “Appointments” section from the Capsule. So, lets come and start the 20-20 Quiz. 


Question 1. 
Who has been appointed as the new member of the Niti Aayog?
Answer. Ramesh Chand



Question 2. Who has beeen appointed as the MD and CEO of Canara Bank?
Answer. Rakesh Sharma
Question 3. Who has been appointed as the CMD of India Trade Promotion Organisation?
Answer. L C Goyal

Question 4. Who has been appointed as the Chairman of Press Trust of India?
Answer. Hormusji N Cama

Question 5. KN Tripathi was given the additional charge of Governor of which state?
Answer. Tripura

Question 6. Who has been appointed as the President of Cricket Association of Bengal?
Answer. Sourav Ganguly

Question 7. Who has been appointed as the Chairman of Accenture India?
Answer. Rekha Menon

Question 8. Who has been appointed as the Governor of Bihar?
Answer. Ram Nath Kovind

Question 9. Who has been appointed as the Election Commissioner of India?
Answer. Om Prakash Rawat

Question 10. Who has been appointed as the Chairman of the Public Enterprises Selection Board?
Answer. Ajit Seth


Question 11. Who has been appointed as the MD and CEO of IDBI?
Answer. Kishor Piraji Kharat

Question 12. Who has been appointed as the CMD of Air India?
Answer. Ashwani Lohani

Question 13. Who has been appointed as the Chairman of India’s Oscar jury?
Answer. Amol Palekar

Question 14. Who is the Chairman of food safety regulator FSSAI?
Answer. Ashish Bahuguna

Question 15. Who is appointed as the Vice-Chief of Indian Army?
Answer. Man Mohan Singh Rai

Question 16. Who is the new Home Secretary?
Answer. Rajiv Mehrishi

Question 17. Who is the new Finance Sectretary?
Answer. Ratan P Watal

Question 18. Who is appointed as the Director-General of CSIR?
Answer. Girish Sahni

Question 19. Who is appointed as the CEO of AMFI?
Answer. C V R Rajendran

Question 20. Who is the Director of the Aeronautical Development Agency? 
Answer. C D Balaji
All the very best BA’ians 🙂

To access the previous “20-20 GA Capsule Quiz 1” based on SportsClick here
To access the previous “20-20 GA Capsule Quiz 1” based on AwardsClick here