Computer Quiz

1. Which of the following is not valid version of MS Office?

 A) Office XP
 B) Office Vista
 C) Office 2007
 D) None of above
 2. You cannot close MS Word application by
 A) Choosing File menu then Exit submenu
 B) Press Alt+F4
 C) Click X button on title bar
 D) From File menu choose Close submenu
 3. The key F12 opens a
 A) Save As dialog box
 B) Open dialog box
 C) Save dialog box
 D) Close dialog box
 4. What is the short cut key to open the Open dialog box?
 A) F12
 B) Shift F12
 C) Alt + F12
 D) Ctrl + F12
 5. A feature of MS Word that saves the
document automatically after certain interval is available on
 A) Save tab on Options dialog box
 B) Save As dialog box
 C) Both of above
 D) None of above
 6. Where can you find the horizontal split bar on MS Word screen?
 A) On the left of horizontal scroll bar
 B) On the right of horizontal scroll bar
 C) On the top of vertical scroll bar
 D) On the bottom of vertical scroll bar
 7. Which of the following is not available on the Ruler of MS Word screen?
 A) Tab stop box
 B) Left Indent
 C) Right Indent
 D) Center Indent
 E) All of them are available on ruler
 8. What is place to the left of horizontal scroll bar?
 A) Tab stop buttons
 B) View buttons
 C) Split buttons
 D) Indicators
 E) None of above
 9. Which file starts MS Word?
 A) Winword.exe
 B) Word.exe
 C) Msword.exe
 D) Word2003.exe
 10. How many ways you can save a document?
 A) 3
 B) 4
 C) 5
 D) 6

Answer
1-B, 2-D, 3-A, 4-D, 5-A, 6-C, 7-D, 8-B, 9-A, 10-A, 

About Course:

This package Includes IBPS PO Study Material -  Subscribe Now

About Bank Mahapack
If you are preparing for more than 1 Banking & Insurance exams then this is the pack we recommend you buy.

It is most cost effective and you get access to 100% digital content for Bank & Insurance exams on Adda247.

Banking & Insurance Exams Covered in this Pack

Additionally you can crack any private bank job exam with content in this pack.

 

Bank & Insurance Mahapack Highlights 

  • Structured course content
  • Recorded classes available if you miss any live class
  • Previous Years’ Papers of all upcoming exams.
  • Full Length Mocks based on the latest pattern with detailed solutions (video solutions for certain topics)
  • Topic level knowledge tests
  • Strategy sessions, time management & Preparation tips from the experts
Bank Maha Pack
  1. Unlimited Live Classes & Recorded Video Courses
  2. Unlimited Tests and eBooks
  3. 1 Lakh+ Selections
Validity
  1. 6 Months
  2. 1 Month
  3. 3 Months
6049 504/month
BUY NOW