English Quiz For AAO, Syndicate, Sidbi, Specialist Officer

Direction(1-10):In the following passage there are blanks each of which has been numbered. These numbers are printed below the passage and against each five words are suggested one of which fits the blank appropriately. Find out the appropriate word in each case.


The number of people using Facebook messenger application has (1) 800 million, taking the lead as the (2) growing social networking site of 2015, according to a new study.Facebook was the (3) smartphone messenger application which had more than 126 million (4) unique users each month. It was the second most popular iOS app with 10 billion photos being (5) among users, according to a study by global research firm Nielsen.
“The apps with highest year-(6)-year change was Facebook Messenger with a 31 per cent (7) in users from 2014 and Apple Music, with a 26 per cent growth,” Nielsen noted.In 2014, the number of users of Facebook Messenger were over 550 million.“The Messenger team’s (8) is to make Messenger the best place to (9) with all the people and (10) in the world,” Facebook head of messaging products Dave Marcus said in an online post.

1.
a.overed
b.moved
c.composited
d.assisted
e.crossed

2.
a.highest
b.largest
c.biggest
d.fastest
e.greatest

3.
a.best
b.top
c.finest
d.prime
e.superior

4.
a.average
b.higher
c.regular
d.more
e.lesser

5.
a.allowed
b.shared
c.sent
d.deliverd
e.chunked

6.
a.over
b.by
c.with
d.for
e.through

7.
a.decrease
b.decline
c.increase
d.rise
e.raise

8.
a.aim
b.target
c.objective
d.mission
e.ambition

9.
a.communicate
b.link
c.contact
d.correspond
e.lead

10.
a.trade
b.buisness
c.occupation
d.work
e.field

Answers 
1.e
2.d
3.b
4.a
5.b
6.a
7.c
8.d
9.a

10.b

About Course:

"Did you Know? In this pack you will get All new content we launch in the next 1 months"
 

This is the most recommended and NRA-CET ready Pack!
 
Use Code 'DREAM' to avail at the best price today

This package Includes IBPS PO Study Material -  Subscribe Now

About Bank Mahapack
If you are preparing for more than 1 Banking & Insurance exams then this is the pack we recommend you buy.

It is most cost-effective and you get access to 100% digital content for Bank & Insurance exams on Adda247.

Banking & Insurance Exams Covered in this Pack

Additionally, you can crack any private bank job exam with content in this pack.

 

Bank & Insurance Mahapack Highlights 

  • Structured course content
  • Recorded classes available if you miss any live class
  • Previous Years’ Papers of all upcoming exams.
  • Full Length Mocks based on the latest pattern with detailed solutions (video solutions for certain topics)
  • Topic level knowledge tests
  • Strategy sessions, time management & Preparation tips from the experts

 

Validity: 1 Month

Bank Maha Pack
  1. Unlimited Live Classes & Recorded Video Courses
  2. Unlimited Tests and eBooks
  3. 1 Lakh+ Selections
Validity
  1. 15 Months
  2. 27 Months
  3. 9 Months
  4. 3 Months
  5. 1 Month
6799 453/month
BUY NOW