LIC AAO EXAM 2016: GA Questions Asked – 12th March, 2016 (Slot I)

Dear Readers,
We have received the following questions from our readers and candidates who have appeared for the exam today. If you have any more questions from the exam, then do share it in the comment section:


1. Where is Lalitpur Thermal Power Plant?
Answer. Uttar Pradesh



2. Where is Brahmaputra Cracker and Polymer Ltd?
Answer. Assam 


3. Who is Bajrang Punia?
Answer. He is an Indian Wrestler.


4. April 17?
Answer. Hemophelia Day


5. Luxembourg Currency?
Answer. Euro


6. Exercise force eighteen ASEAN plus host at?
Answer. Pune, India


7. Where is Vandalur Zoo? 
Answer. Chennai, Tamil Nadu


8. Best Marching contingent at republic day 2016?
Answer. Assam Regiment, BSF (As per options given in exam)


9. Kosi basin development project?
Answer. In Bihar


10. World Economic and Prospects published by?
Answer. World Bank



11. IBSAMAR 2016 conducted at?
Answer. Goa, India


12. Damascus is which country capital?
Answer. Syria. 


13. ASian wrestling championship held at?
Answer. Bangkok, Thailand


14. Best children film in Berlin festival
Answer. Ottal


15. Asian Indoor athletics championship 2016?
Answer. Doha, Qatar


16. State-owned ONGC board has approved an investment of Rs 5,050 crores for drilling wells in?
Answer. Tripura 


17. Balram Jakhar belongs to?
Answer. He was a Congress veteran leader who died in February 2016.


18. Brandom Mcullum belongs to which country?
Answer. New Zealand


19. Buxa National Park in which country?
Answer. West Bengal, India


20. Mungara Yamini Krishnamurthy was awrded with Padma Vibhushan for?
Answer. Indian Classical Dance


21. The Chief Minister of Arunachal Pradesh? 
Answer. Kalikho Pul

About Course:

"Did you Know? In this pack you will get All new content we launch in the next 1 months"
 

This is the most recommended and NRA-CET ready Pack!
 
Use Code 'DREAM' to avail at the best price today

This package Includes IBPS PO Study Material -  Subscribe Now

About Bank Mahapack
If you are preparing for more than 1 Banking & Insurance exams then this is the pack we recommend you buy.

It is most cost-effective and you get access to 100% digital content for Bank & Insurance exams on Adda247.

Banking & Insurance Exams Covered in this Pack

Additionally, you can crack any private bank job exam with content in this pack.

 

Bank & Insurance Mahapack Highlights 

  • Structured course content
  • Recorded classes available if you miss any live class
  • Previous Years’ Papers of all upcoming exams.
  • Full Length Mocks based on the latest pattern with detailed solutions (video solutions for certain topics)
  • Topic level knowledge tests
  • Strategy sessions, time management & Preparation tips from the experts

 

Validity: 1 Month

Bank Maha Pack
  1. Unlimited Live Classes & Recorded Video Courses
  2. Unlimited Tests and eBooks
  3. 1 Lakh+ Selections
Validity
  1. 15 Months
  2. 9 Months
  3. 3 Months
  4. 27 Months
  5. 1 Month
6799 453/month
BUY NOW