LIC AAO EXAM 2016: GA Questions Asked – 12th March, 2016 (Slot II)

Dear Readers,
We have received the following questions from our readers and candidates who have appeared for the exam today. If you have any more questions from the exam, then do share it in the comment section:



1.Under Pradhan Mantri Aawas Yojna,Housing for all upto?
Ans:2022


2.Number of Tiger? 
Ans:2226


3.Best picture of the Oscar?
Ans:Spotlight


4. Angelique Kerber related to which country?
Ans: Germany


5. Rabat is the capital of which country?
Ans: Morocco


6. Currency of Finland?

Ans: Euro


7. Times person of the year?

Ans: Angela Merkel


8. Pride of kerala
Ans.  Vidya Balan


9. Machiya national park
Ans. Jodpur

10. FICCI sport person of the year
Ans. Lalita Babar

11. Chabar Port in which countrt
Ans. Iran

12. Ligon of Honor France to which Fasion Designer

About Course:

"Did you Know? In this pack you will get All new content we launch in the next 1 months"
 

This is the most recommended and NRA-CET ready Pack!
 
Use Code 'DREAM' to avail at the best price today

This package Includes IBPS PO Study Material -  Subscribe Now

About Bank Mahapack
If you are preparing for more than 1 Banking & Insurance exams then this is the pack we recommend you buy.

It is most cost-effective and you get access to 100% digital content for Bank & Insurance exams on Adda247.

Banking & Insurance Exams Covered in this Pack

Additionally, you can crack any private bank job exam with content in this pack.

 

Bank & Insurance Mahapack Highlights 

  • Structured course content
  • Recorded classes available if you miss any live class
  • Previous Years’ Papers of all upcoming exams.
  • Full Length Mocks based on the latest pattern with detailed solutions (video solutions for certain topics)
  • Topic level knowledge tests
  • Strategy sessions, time management & Preparation tips from the experts

 

Validity: 1 Month

Bank Maha Pack
  1. Unlimited Live Classes & Recorded Video Courses
  2. Unlimited Tests and eBooks
  3. 1 Lakh+ Selections
Validity
  1. 15 Months
  2. 27 Months
  3. 9 Months
  4. 3 Months
  5. 1 Month
6799 453/month
BUY NOW
Ans. Manish Arora



13. Gender park in which city
Ans. Thiruvananthapuram, Kerala

14. Padma Vibhusahn Girija devi is related to which field

Ans. Indian classical singer of the Banaras gharana







Keep refreshing.. More questions coming soon