Quest for Clerk: English Quiz

 Directions (Q. 1-15): Choose
the most appropriate preposition:
1. The peasant refused to
grovel_______the feet of this master.
(a) on
(b) about
(c) upon
(d) at
(e) by

About Course:

This package Includes IBPS RRB Study Material -  Subscribe Now

About Bank Mahapack
If you are preparing for more than 1 Banking & Insurance exams then this is the pack we recommend you buy.

It is most cost-effective and you get access to 100% digital content for Bank & Insurance exams on Adda247.

Banking & Insurance Exams Covered in this Pack

IBPS RRB Mains, IBPS CLERK, IBPS PO, LIC ASSISTANT, IBPS SO, IBPS PO Mains, SBI PO, SBI Clerk, Assistant, IBPS RRB PO Prelims, etc. 

Additionally, you can crack any private bank job exam with content in this pack.

What all You Get

  • All Interactive Live Classes by best teachers
  • All Recorded Video Courses designed by experts
  • All Tests Series
  • All eBooks
  • Doubt Clearing by experts
  • Personality Development Courses like Spoken English, Interview Techniques, and more...

Bank & Insurance Mahapack Highlights 

  • Structured course content
  • Recorded classes available if you miss any live class
  • Previous Years’ Papers of all upcoming exams.
  • Full Length Mocks based on the latest pattern with detailed solutions (video solutions for certain topics)
  • Topic level knowledge tests
  • Strategy sessions, time management & Preparation tips from the experts
  • Language: English & Hindi Medium
Bank Maha Pack
  1. Unlimited Live Classes & Recorded Video Courses
  2. Unlimited Tests and eBooks
  3. 1 Lakh+ Selections
Validity
  1. 8 Months
  2. 3 Months
  3. 1 Month
16999 1416/month
BUY NOW
2. It is dangerous to
intrude_______the enemy’s camp.
(a) in
(b) into
(c) on
(d) through
(e) by
3. President Saddam Hussain has
lived____ the gun all his life.
(a) with
(b) for
(c) by
(d) on
(e) through
4. The mother was
anxious______the safety of her son.
(a) at
(b) about
(c) for
(d) upon
(e) with
5. A good judge never
jumps________the conclusion.
(a) to
(b) at
(c) on 
(d) for
(e) with
6. He was killed _____a
highway man ______a dagger.
(a) by; for
(b) by; with
(c) in; for
(d) with; for
7. My uncle was afflicted ____a
serious illness and was almost confined _______bed_______more than
two months.
(a) by; on; for
(b) by; on; since
(c) with; to; for
(d) to; to; since
8. Finding myself short_____money,
I wrote______my uncle_____help.
(a) of; to; for
(b) in; to; to
(c) with; to; for
(d) to; to; about
9. The boys looked ______the
old kites makes______the same indifference as they showed _____the
shoemaker.
(a) to; with; for
(b) on; in; to
(c) at; in; to
(d) at; with; to
10. It is a long time______I
saw my friend who lives ______his parents ______the neighbouring
town.
(a) when; at; of
(b) since; with in
(c) when; for; in
(d) since; for; of
 (d) into
Answers:


1.D
2.B
3.C
4.B
5.B
6.B
7.C
8.A
9.D

10.B 

To view more quizzes: Click Here