GA Questions Asked in LIC Assistant Mains: 22nd Dec’2019 (02nd Shift)

LIC Assistant Mains Exam was held on 22nd December 2019. Here, Bankersadda has come up with the General Awareness (GA) questions with answers to help you deal with your performance analysis. GA questions asked in LIC Assistant Mains (Shift-II) will help to prepare for GA sections in other competitive exam like IBPS Clerk Mains, IBPS SO Prelims , SSC CGL, RRB NTPC etc.

Watch the LIC Assistant Mains Complete Exam Analysis (Shift-II) Here:

Q1. What is the meaning of “I” in ASPIRE:
Answer: Innovation

Q2. World cities day:
Answer: 31 Oct

Q3. Mastercard Brand Amassador-
Answer: MS Dhoni

Q4. Noble prize winner Abhijeet Banerjee birth Place:
Answer: Mumbai, India

Q5. In which district of West Bengal KanyaShree University situated:
Answer Nadia district

Q6. What is the meaning of “P” in AePS?
Answer: Payment

Q7. Indian actor Nawazuddin Siddiqui has been awarded the prestigious Golden Dragon Award with which Veteran Hollywood star-actress honoured with the Lifetime?
Answer: Dame Judith Olivia Dench

Q8. One question from Money Market Instrument-

Q9. One question from Derivative Market-

Q10. One question from how to create Data Fund-

Q11. How many district cooperative bank would be merged with the Kerala State Co-operative Bank for forming the proposed Kerala Bank?
Answer: 13

Q12. Which state tie-up with Unesco for fresh water?
Answer: Rajasthan

Q13: Nirmal Purja climbed the world’s 14 highest mountains in how many days.
Answer: 189

We will update more questions shortly. Bookmark this link for more GA Questions asked in LIC Assistant Mains 2019. 

GA Asked in LIC Assistant Mains: 22nd Dec’2019 (01st Shift)

LIC Assistant Exam Analysis (Mains): 22nd December 2019 Shift 1

LIC Assistant Exam Analysis (Mains): 22nd December 2019 Shift 2

All the Best BA’ians for LIC Assistant Mains Result!!