| Updated On May 7th, 2020 at 05:46 pm
"Did you Know? In this pack you will get All new content we launch in the next 1 months"
This is the most recommended and NRA-CET ready Pack!
Use Code 'DREAM' to avail at the best price today
This package Includes IBPS PO Study Material - Subscribe Now
About Bank Mahapack
If you are preparing for more than 1 Banking & Insurance exams then this is the pack we recommend you buy.
It is most cost-effective and you get access to 100% digital content for Bank & Insurance exams on Adda247.
Banking & Insurance Exams Covered in this Pack
Additionally, you can crack any private bank job exam with content in this pack.
Bank & Insurance Mahapack Highlights
- Structured course content
- Recorded classes available if you miss any live class
- Previous Years’ Papers of all upcoming exams.
- Full Length Mocks based on the latest pattern with detailed solutions (video solutions for certain topics)
- Topic level knowledge tests
- Strategy sessions, time management & Preparation tips from the experts
Validity: 1 Month
- Unlimited Live Classes & Recorded Video Courses
- Unlimited Tests and eBooks
- 1 Lakh+ Selections
- 15 Months
- 9 Months
- 3 Months
- 27 Months
- 1 Month
Here is the quiz for 13th August 2019 covering the topics of Word Problem , Data Sufficiency, Number Series and Simplification .
Q6. If the total Simple Interest on a sum of Rs. P at 10% p.a. for 4 year and Rs. P+300 at same rate for same time is Rs.280. Then find the value of P?
Q7. Pipe A and pipe B together can fill a tank in 11 hours, while pipe A alone can fill the same tank in 60 hours. Find in how many hours pipe B can fill the same empty tank alone?
Q8. P & Q entered into a business by making investment in the ratio of 4 : 7 for the time of 9 months & 6 months respectively. If they get total profit of Rs. 5850, then find the difference between profit share of P & Q?
Q9. A train crosses a man running at the speed of 9 km/hr in opposite direction in 16 sec. If speed of train is 54 km/hr, then find time taken by train to cross a 320 m long platform?
Q10. A shopkeeper sold two articles in Rs. 60,000 each. If shopkeeper made profit of 20% on the first article and loss of 20% on second article then find the difference of cost prices of both articles?
Directions (11-12): The following questions are accompanied by two statements (A) and (B). You have to determine which statement(s) is/are sufficient /necessary to answer the questions
Q11. What is the present age of Arun?
(A) Arun is 8 years older to Vinash.
(B) Ratio between present age of Siddharth and Vinash is 3 : 4 and present age of Siddharth is 15 year.
Q12. A and B start a business what is the profit of B ?
(A) → Ratio of investment of A and B is given
(B) → Time of investment of A and B is given
can only find the ratio of profit share A and B but not actual profit. So, both
statement are not sufficient to solve the question.
Direction (13 – 15): Find the wrong number in following number series :
Q13. 700, 699, 693, 664, 600, 475 259
Q14. 17.5, 20, 25, 32.5, 42.5, 48.5 70
17.5 + 2.5 = 20
20 + 5 = 25
25 + 7.5 = 32.5
32.5 + 10 = 42.5
42.5 + 12.5 = 55
55 + 15 = 70
Should be 55 in the place of 48.5
Q15. 3.5, 4.5, 11, 36, 144, 745, 4476
Pattern of series –
- Quantitative Aptitude Study Notes for Bank Exams
- 100 MCQs Data Interpretation | Download Free PDF's of DI
- Quantitative Aptitude Questions for all Competitive Exams